Social Media Workshop

för företag

Att marknadsföra sig via sociala medier växer ständigt, och det är viktigt att synas och vara aktiv nu mer än någonsin: främst på Instagram och Facebook. Med den här kursen får ditt företag de verktyg ni behöver för att ta bättre bilder och hålla igång era sociala medier på ett snyggt och professionellt sätt.

kurs + fotografering

10 000 SEK ex moms

Ett heldagspaket med föreläsning och kurs samt att jag fotograferar er verksamhet och ger er en start med 9 bilder planerade för Instagram.

INFORMATION OM KURSENS INNEHÅLL

Föreläsning sociala medier

Vad är viktigt idag? Hur ska man tänka kring det visuella, hur ofta man ska posta och hur använder man egentligen hashtags och stories på bästa sätt? I den här föreläsningen ger jag er de insikter och verktyg ni behöver för att ta er marknadsföring på sociala medier till nästa nivå.

Var är kursen?

Jag är baserad i Sundsvall och reser mer än gärna runt. Den här kursen kommer hållas på plats hos er så att jag kan utbilda er personal samt ge hands on tips kring fotografering i era lokaler och av era produkter / tjänster. Datum samt logistik kring upplägget är något som vi tar fram tillsammans vid bokningstillfället.

fotokurs

Jag kommer att gå igenom hur ni själva kan ta bättre bilder (med kamera eller telefon) samt hur ni skall tänka kring redigering, en egen stil och ett sammanhängande flöde. Ni får en lista på appar för redigering, planering och grafisk design samt en genomgång av dessa.

Hur många bilder får vi?

I kursen ingår att jag fotograferar er verksamhet (interiören, produkter och personal) I priset för kursen ingår 9 bilder som jag tillsammans med er planerar för ert flöde på Instagram så att ni har en start och kan känna att ni är på gång. Finns intresse går det bra att i efterhand köpa till fler bilder eller hyra in mig för ytterligare fotografering och konsultation.